Co. κατασκευής μηχανημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής Ketong Wuxi, ΕΠΕ. 

 

 

Αρχική Σελίδα Προϊόνταηλεκτρικά ΓΒΕ γερανός

QD τύπος 5t - 10t 2 - 3 διπλοί ηλεκτρικοί υπερυψωμένος γερανός δοκών σκοπού και γερανοί γεφυρών

QD τύπος 5t - 10t 2 - 3 διπλοί ηλεκτρικοί υπερυψωμένος γερανός δοκών σκοπού και γερανοί γεφυρών

QD Type 5t - 10t 2 - 3 Purpose Double Girder Electric Overhead Crane and Bridge Cranes

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: KETONG
Πιστοποίηση: ISO

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 10-30 μέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ ή LC
Επικοινωνήστε
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

Αναστέλλεται εργασίας πλατφόρμα

,

ειδικοί ανελκυστήρες

QD τύπος 5t - 10t 2 - 3 διπλοί ηλεκτρικοί υπερυψωμένος γερανός δοκών σκοπού και γερανοί γεφυρών

Κύρια τεχνική ημερομηνία:

Εκτιμημένη ικανότητα: 5t, 10t, 16/3.2t, 20/5t, 32/5t, 50/10t, 75/20t, 125/32t, 160/32t, 200/32t, 250t, 400t. Κ.λπ.

Έκταση: 10.5m, 13.5m, 16.5m, 19.5m, 22.5m, 25.5m, 28.5m, 31.5m, 46.5m.etc.

 ομάδα ταξινόμησης: A5 (που χρησιμοποιείται για τη μη συχνή εργασία, όπως τα eneral εργαστήρια συνελεύσεων μηχανημάτων)

A6 (που χρησιμοποιείται για τη συχνή εργασία, όπως οι μεταλλουργικές επιχειρήσεις για τη βοηθητική ανύψωση)

Η εκτιμημένη ικανότητα υποδεικνύεται από το μέρος, ο αριθμητής δείχνει την εκτιμημένη ικανότητα του κύριου φορτίου γάντζων, ο παρονομαστής δείχνει την εκτιμημένη ικανότητα του βοηθητικού φορτίου γάντζων.

Ο γερανός που γίνεται από το εργοστάσιό μας έχει βελτιωθεί βασισμένος στον αρχικό γερανό γάντζων. Χρησιμοποιούμε τις νέες δεξιότητες, νέες τυποποιημένες, νέες τεχνικές και αναπτύσσουμε τα νέα συστατικά. Το νέο προϊόν με τα πλεονεκτήματα της ενέργειας - η αποταμίευση και λίγος θόρυβος είναι λογικοί στην κατασκευή, άριστοι στην απόδοση, αξιόπιστοι στην ποιότητα και έχουν την ομαλή δράση φρεναρίσματος και το ευρύχωρο δωμάτιο λειτουργίας με μια συμπαθητική άποψη. Έχει την υψηλή ανταλλαξιμότητα, την άριστη μεταβλητότητα, και την κατάλληλη υπηρεσία.

Με βάση τον αρχικό, η νέα γενεά έχει βελτιωθεί. Η ηλεκτρική μηχανή είναι δωμάτιο λειτουργίας σειράς Υ. και ανυψώνοντας τον περιοριστή είναι το πιό πρόσφατο πρότυπο.  Το ηλεκτρικό κιβώτιο ελέγχου έχει βελτιστοποιηθεί. Το δωμάτιο λειτουργίας και η πλατφόρμα συνδέονται με το άτομο σκαλοπατιών έτσι μπορούν εύκολα να ανεβούν και να κατεβάσουν. Το κύριο μέρος χρησιμοποιεί την αργόστροφη μηχανή άξονων .this συμφωνεί εντελώς με απαιτεί από το κριτήριο σχεδίου craneGB3811-83 και τον κανονισμό για την ασφάλεια γερανών GB6067-85. Τα νέα συστατικά έχουν αναπτυχθεί για να ικανοποιήσουν τους διαφορετικούς χρήστες: ευθύγραμμη μηχανή ελέγχου, ανεμιστήρας στεγών, μηχανή p4cooling-αέρα, T4cold και θερμό θερμαντικό σώμα θέρμανσης με αέρα, υδραυλικό pushrod φρένο, περιοριστής ύψους ανελκυστήρων, ηλεκτρικός - σύνολο φωτισμού, περιοριστής υπερφόρτωσης, συσκευή επικοινωνίας. Η μικρή μεταφορά χρησιμοποιεί το επίπεδο καλώδιο και η μεγάλη μεταφορά χρησιμοποιεί το καλώδιο φωτογραφικών διαφανειών τύπων Χ.

Τα νέα συστατικά ανωτέρω έχουν βελτιώσει τη λειτουργία χρήσης του γερανού. Συγχρόνως οι δαπάνες παραγωγής ανεβαίνουν, η αύξηση τιμών. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τα προϊόντα από τις ανάγκες. (διατάζοντας τις οδηγίες είναι ως εξής)

Ο ηλεκτρικός υπερυψωμένος γερανός με το γάντζο λειτουργεί ενώ οι μεγάλες κινήσεις μεταφορών κατά μήκος του μήκους του εργαστηρίου, η μικρή μεταφορά κινούνται εγκαρσίως ή οι κινήσεις γάντζων πάνω-κάτω.

Εφαρμόζεται στα γενικά εργαστήρια συνελεύσεων μηχανημάτων, τα εργαστήρια δομών μετάλλων, εργαστήρια συντήρησης μηχανημάτων για τη μεταφορά, και υποστηρίζει τις μεταλλουργικές επιχειρήσεις για τη βοηθητική ανύψωση. Ο γερανός είναι για να τρέξει στον όρο ότι η θερμοκρασία είναι μεταξύ -20 του ℃and 40 ℃, και η σχετική υγρασία είναι λιγότερο από 85%.

διαταγή των πληροφοριών

1.Rated η ικανότητα, έκταση, ύψος ανελκυστήρων φόρτωσης πρέπει να δειχτεί σαφώς.

2.Data ανωτέρω είναι τα πρότυπα του εσωτερικού γερανού με το κλειστό δωμάτιο λειτουργίας. Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι δωματίων λειτουργίας: ανοικτός τύπος, στενός τύπος, και τύπος με το κρύο και θερμό θερμαντικό σώμα θέρμανσης με αέρα. Ο τύπος δωματίου λειτουργίας, θέσης και κατεύθυνσης πρέπει να δειχτεί.

3.Trackway το πρότυπο πρέπει να δειχτεί

4.Components μπορεί να είναι επιλέγει

    Επίπεδο λαστιχένιο καλώδιο σειράς YB

    Λεία συσκευή γραμμών εξοικονόμησης ενέργειας τύπων Χ

    Ελαφριά συσκευή

    Περιοριστής υπερφόρτωσης QCX

    Ανεμιστήρας στεγών

5.The το μέγεθος του γερανού υποβάλλει αυτού του φύλλου καταλόγων θα αλλάξουν όταν αλλάζουν τα σχετικά στοιχεία τεχνολογίας. Ειδοποίηση

6.Our το εργοστάσιο μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το διάφορο μεταβλητό ή ειδικό υπερυψωμένο γερανό σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις πελατών.

7.The τα δείγματα γερανών υπόκεινται στην αλλαγή χωρίς χρήστη ειδοποίησης, παρακαλώ διατηρήστε επαφή τακτικά με την επιχείρηση.

 

Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας και να στείλετε την έρευνα, είμαι ευτυχής να απαντήσω εσείς αμέσως. Το σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεών μας εξασφαλίζει ότι κάθε τελικός χρήστης συνεχίζει πάντα 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales003@chinaketong.cn

 το www.chinaketong.cn

Κινητός: +86-15267402818

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi Ketong Engineering Machinery Manufacture Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Cicy

Τηλ.:: 0086-83798239

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)